MAKUS design kookplaat

MAKUS design kookplaat

Het is geen kookplaat met afzuiging maar toch zeker het benoemen waard. De MAKUS design inductiekookplaat. Dit is een trendy artikel dat we graag met je delen.

Inductiekookplaten, maar dan anders

Waarom is een inductieplaat altijd zwart? Dat is toch zonde. In sommige keukens zal zwart mooi staan, maar in veel andere keukens zal een andere kleur of een mooi design beter passen. MAKUS is een Nederlands merk dat inductiekookplaten ontwikkelt in mooie tinten en designs. De ontwerpen combineren prachtig met verschillende keukenstijlen.

2 designs om mee te beginnen

MAKUS start met 2 type’s, Simply Pink en de Honeycomb. De Honingraat is zwart met een gouden belijning en de Simply Pink! heeft een zachte zalmroze kleur die je tegenwoordig veel in interieurs ziet terugkomen. Ze worden beiden uitgebracht in een Limited Edition en zijn binnenkort te verkrijgen in onze shop.

MAKUS-Honeycomb
Honeycomb
Makus-Simply-Pink
Simply Pink

Nederlands design, Duitse kwaliteit

MAKUS werkt samen met het gerenommeerde Duitse merk SCHOTT CERAN®. Werelds meest geprezen merk voor inductieglas. De prints van de MAKUS inductieplaten zijn dan ook krasvast en vervagen niet.

Prijswinnaar

Het merk MAKUS heeft de befaamde ASN Wereldprijs gewonnen van de ASN bank, waarin ze worden geprezen voor het duurzame gedachtegoed in combinatie met een gezonde business.

Specificaties van de MAKUS

Beide kookplaten zijn op het gebied van techniek hetzelfde. Dezelfde specificaties gelden voor deze kookplaten. Er is helaas van beide versie’s momenteel alleen een 80cm brede kookplaat in productie, wellicht volgen er snel meer!

Afmeting: 80cmx52cm
Aantal kookzones: 4
Flexzone met grilstand
Automatische panherkenning
Boost functie
individuele timer per kookzone
Bescherming tegen oververhitting
Witte belichting in het bedieningspaneel

Comments are closed.

Veilig kopen

Gratis retourneren

Beste prijs

De waardering van kookplaatmetafzuiging.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 31 reviews.