Retourinformatie

Retourinformatie

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Retouren zijn niet toegestaan wanneer het product in gebruik is geweest, danwel ingebouwd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kookplaatmetafzuiging.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Bestelde artikelen kunnen gedurende een periode van 14 dagen zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Wij staan hierin toe dat u het product kunt bekijken zoals dit in een winkel ook zo zou zijn.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Waardevermindering product:

Wij onderscheiden 3 klassen in toepassing van waardevermindering:
– Het product is uitgepakt, bekeken en direct heeft u besloten het apparaat niet verder te gebruiken en retourneren, in dit geval krijgt u 100% van het aankoopbedrag teruggestort
– Het product is uitgepakt en u bent begonnen met installeren (inbouwapparatuur). Bij constatering van installatie zien wij regelmatig dat de installatiematerialen zijn uitgepakt en in gebruik genomen. Wij kunnen op dit moment niet meer garanderen of het product compleet is, u kunt binnen de zichttermijn het product retourneren, en wij behouden ons het recht 25% van het aankoopbedrag in te houden.
– Het product is gebruikt, maar u besluit binnen 14 dagen na aankoop het product niet te houden. Wij kunnen dit constateren door krassen, resten van gebruik en dergelijke. Vervelend als dit voorkomt, maar het product is helaas niet meer verkoopbaar. In veel gevallen willen wij nog een voorstel doen, maar dit is maatwerk. Houdt rekening met een waardevermindering van minimaal 50% afhankelijk van de staat van het product.

  • Hier kun je de uitzonderingen op het herroepingsrecht vinden.

GARANTIE

Alle aangeboden producten zijn voorzien van de wettelijke garantie. Afhankelijk van de fabrikant en het type product zijn er verschillende voorwaarden van toepassing. Neem in het geval van een defect contact met ons op of de fabrikant. In de meeste gevallen biedt de fabrikant on-site repair garantie. Wanneer u het defect meldt aan de fabrikant maken zij een afspraak om een gecertificeerd monteur langs te sturen. U kunt hiervoor het beste zelf een afspraak maken.

IDENTITEIT ONDERNEMER

kookplaatmetafzuiging.nl
Noordervaart 13
1841JA Stompetoren
info@kookplaatmetafzuiging.nl
06-39232407
56600968 
NL095920079B01

Veilig kopen

Gratis retourneren

Beste prijs

De waardering van kookplaatmetafzuiging.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 31 reviews.