Wat zijn de verschillen tussen de Siemens EX877LX67E en de vernieuwde EX877NX68E?

Wat zijn de verschillen tussen de Siemens EX877LX67E en de vernieuwde EX877NX68E?

De Siemens EX877NX68E vs. de Siemens EX877LX67E: Welke inductiekookplaat is de beste keuze voor jouw keuken? Als het gaat om high-end inductiekookplaten, zijn Siemens-modellen altijd een populaire keuze. Twee van de topmodellen van Siemens zijn de EX877NX68E en de EX877LX67E. Maar welke van deze inductiekookplaten is de beste keuze voor jouw keuken? In deze blogpost vergelijken we de Siemens EX877NX68E en de Siemens EX877LX67E op het gebied van prestaties, bediening en design, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Prestaties

Zowel de Siemens EX877NX68E als de Siemens EX877LX67E bieden uitstekende prestaties. Beide modellen hebben een hoog vermogen van 7400 Watt, verdeeld over 4 kookzones, voor snel en efficiënt koken. Ze zijn ook beide uitgerust met de innovatieve inductietechnologie voor snelle en gelijkmatige verwarming van pannen. Beide modellen hebben ook handige kookfuncties, zoals een braadsensor en sudderfunctie, voor precisie koken.

Het verschil tussen de twee modellen zit in de powerBoost-functie. Terwijl de Siemens EX877NX68E een powerBoost-functie heeft op alle 4 de kookzones, heeft de Siemens EX877LX67E deze functie alleen op 2 van de 4 kookzones. Dit betekent dat de EX877NX68E iets krachtiger kan zijn bij het snel verwarmen van pannen.

Bediening

Wat betreft bediening zijn beide modellen gebruiksvriendelijk. Ze hebben beide een touchslider-bediening voor het selecteren van de gewenste kookinstellingen. Ze bieden ook beide de handige cookConnect-functie om de kookplaat te verbinden met de afzuigkap.

Het verschil tussen de twee modellen zit in de pauzefunctie. De Siemens EX877NX68E heeft een pauzefunctie waarmee je het koken tijdelijk kunt onderbreken en later weer kunt hervatten zonder dat je de instellingen opnieuw hoeft in te stellen. De Siemens EX877LX67E heeft deze functie echter niet.

Design

Wat betreft design zijn beide modellen stijlvol en modern. Ze hebben beide een strakke glazen oppervlakte en geïntegreerde kookzones voor een minimalistische uitstraling. Beide modellen hebben ook de innovatieve fullTouch-bediening zonder knoppen of draaiknoppen.

Het verschil tussen de twee modellen zit in de afwerking. De Siemens EX877NX68E heeft een subtiele randloze afwerking, terwijl de Siemens EX877LX67E een metalen randafwerking heeft, wat een iets andere uitstraling geeft.

Conclusie

Beide de Siemens EX877NX68E en de Siemens EX877LX67E zijn uitstekende inductiekookplaten met uitstekende prestaties, gebruiksgemak en een modern design. Ze verschillen echter op enkele functies, zoals de powerBoost-functie en de pauzefunctie, evenals de afwerking van de kookplaat.

Als je op zoek bent naar een inductiekookplaat met maximale kracht en snelheid, en je veel gebruik wilt maken van de powerBoost-functie, dan is de Siemens EX877NX68E wellicht de betere keuze. Met powerBoost op alle 4 de kookzones, biedt het maximale vermogen en snelheid bij het koken.

Als je daarentegen op zoek bent naar een inductiekookplaat met een subtiele metalen randafwerking en je niet per se de pauzefunctie nodig hebt, dan kan de Siemens EX877LX67E een goede keuze zijn. Het heeft nog steeds uitstekende prestaties en gebruiksgemak, maar heeft powerBoost alleen op 2 van de 4 kookzones.

Het is belangrijk om je behoeften en wensen in overweging te nemen bij het kiezen tussen de Siemens EX877NX68E en de Siemens EX877LX67E. Beide modellen bieden hoogwaardige functies en betrouwbare prestaties, dus het hangt af van je persoonlijke voorkeur en kookgewoonten welke kookplaat het beste bij jou past.

 

Comments are closed.

Veilig kopen

Gratis retourneren

Beste prijs

De waardering van kookplaatmetafzuiging.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 31 reviews.