Bestaat er een gaskookplaat met afzuiging?

Bestaat er een gaskookplaat met afzuiging?

In 2015 was het nog zo dat 52% van de kopers nog koos voor een gaskookplaat. In 2018 is dit percentage al teruggelopen naar slechts 27% (bron: AD). Hoewel dit percentage nog maar een klein aandeel is ten opzichte van inductie, is er toch een fabrikant die heeft gedacht aan de mensen die een ouderwets vuurtje onder de pan prefereren.

Ja, er bestaat een gaskookplaat met geïntegreerde afzuiging

Geproduceerd door een merk dat niet bij iedereen direct een belletje doet rinkelen; Elica. Dit merk zegt u waarschijnlijk niets, maar de kans is groot dat u wel eens een apparaat heeft gebruikt wat uit deze fabriek vandaan komt, of misschien heeft u op dit moment wel een product in uw keuken. Elica is namelijk de grootste fabrikant van afzuigkappen ter wereld. Deze Italiaanse fabriek produceert afzuigkappen en kookplaten met afzuiging voor verschillende merken, waaronder ook AEG.

Welke gaskookplaten met afzuiging bestaan er?

Elica heeft een gaskookplaat met afzuiging genaamd de Elica Nikolatesla Flame. Deze kookplaat is verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren, maar laat u niet afschrikken. Het is vrij gemakkelijk deze zelf samen te stellen.

Kleur

Er is gekozen voor de mogelijkheid om te kiezen uit twee kleuren, namelijk zwart en grijs.

De Elica Nicolatesla Flame is dus verkrijgbaar in het grijs en in het zwart, hiermee is er de mogelijkheid om te kiezen voor een contrast ten opzichte van het blad om het apparaat nog meer te benadrukken, of juist te kiezen voor een minder groot contrast met het blad om de keuken meer strak en modern te laten ogen. Voor iedere smaak dus een mogelijkheid.

Gaskookplaat met afzuiging en robuust design

De kookplaat heeft door de grove knoppen en de grote gietijzeren pannendragers een mooi robuust design.

Wilt u de Elica Nicolatesla flame hebben?

Direct naar de beschikbare kookplaten

Comments are closed.

Veilig kopen

Gratis retourneren

Beste prijs

De waardering van kookplaatmetafzuiging.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 60 reviews.